El Cocinero

El Cocinero maakt jouw  leven makkelijk! Wij bereiden de lekkerste hapjes, lunches of barbecues in onze keuken zodat jij tijd hebt voor jouw gasten. We gebruiken mooie en eerlijke producten en presenteren dit aantrekkelijk. Jij geniet op je gemak  van een fijne smaakbeleving en hebt aandacht en tijd voor jouw gasten.

Waar staan wij voor?

Wij zijn flexibel. Elke dag van de week geopend en bereid naar jouw smaak en wens producten te maken en te leveren.
Ons goed opgeleide personeel werkt vanuit onze professionele productiekeuken en maakt de lekkerste gerechten voor jou.
Omdat wij werken voor diverse grote partijen zijn de kosten voor een kleinere afname laag. Onze prijs/kwaliteit is dus goed.
Meerdere keren per week kopen wij vers in, kort voordat wij leveren. Wij zijn een echt Twents bedrijf en maken gebruik van diverse leveranciers uit de regio die eerlijke producten leveren. 

Waar vind je ons?

Wij werken vanuit onze productiekeuken in Hengelo (Hennepstraat 4) en bereiden hier al onze catering voor. Daarnaast vind je onze brasserie in het pand van Bauhaus in Hengelo. Hier serveren wij de lekkerste broodjes en koffie. Je zet ons ook in op het gebied van detachering. Zoek je personeel, bel ons dan. El Cocinero bemiddelt tussen freelance koks en opdrachtgevers.

Ons team

Wij werken met een vast team goed opgeleide medewerkers. 

Raymond Tiggelaar
Gepassioneerd kok en eigenaar van El Cocinero. Raymond heeft een voorliefde voor lekker eten. Hij werkte in het verleden als kok en besloot de uitdaging aan te gaan als ondernemer. El Cocinero bestaat nu bijna 5 jaar. Raymond heeft een goed netwerk en kent veel koks. Hij brengt ze graag in contact met opdrachtgevers voor detacheringsklussen. Een droom van hem was ooit een eigen brasserie te runnen. Deze droom werd ondertussen werkelijkheid: begin 2018 startte hij met El Cocinero Brasserie in Hengelo (in het pand van Bauhaus). Hij oefent zijn vak uit met passie en heeft veel plezier in alles wat hij doet. 

Raymond Tiggelaar chefkok
Raymond Tiggelaar – Eigenaar

Het team
Bij grote partijen of evenementen verzamelen we ons hele team bij elkaar. Op zo’n moment zijn we echt in ons element: gasten verwennen, voorzien van een lekker hapje en drankje. En tevens zorgen we voor de aankleding. Wil je zien wat er mogelijk is, klik dan hier.

catering personeel inzetbaar voor detacheting